Αδίκησε τον εαυτό του και επιστροφή στις ήττες για τον Γιούχτα

Ο Γιούχτας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη στην Πάτρα, γνώρισε την ήττα από το Αιγάλεω με 0-2 στις Αρχάνες, σε ένα ματς που στην οικονομία του πρωταθλήματος μπορεί να αποβεί μοιραίο για την παραμονή του στην κατηγορία. Αρκετά παράπονα από την διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι. 

30/03/2024 16:00
Super League 2 - Play out - 2η αγωνιστική

Στατιστικά παίκτη

    62' ΓΚΟΛ Ναζίμ Ντέιβιντ
    90' ΓΚΟΛ Σταμένκοβιτς Μπόγκνταν

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τον Γιούχτα να απειλεί πρώτος στο 9ο λεπτό, με τον Αλεξόπουλο να κάνει το σουτ από πλάγια θέση, εύκολα μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Στη συνέχεια, ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο και την κατοχή, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει. Στο 28′ μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω, με τον Βάρκα να κάνει το σουτ, απίθανη επέμβαση του Κόλλια.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κόλλιας σταμάτησε ξανά τον Βαρκά, ο οποίος με νέα σπουδαία απόκρουση κράτησε το μηδέν! Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους στις Αρχάνες, σε ένα «φτωχό» πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, πρώτη φάση για το «Σίτι», με τον Ναζίμ να κάνει το σουτ μέσα από τη περιοχή, ήταν αδύναμο, μπλόκαρε ο Κόλλιας. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιούχτας απείλησε, με τον Μπουρσέλη να εκτελεί ένα κόρνερ, δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Μπρους.

Στο 58′ ο Παυλάκης έκανε τη σέντρα, ο Βάρκας ανενόχλητος έκανε τη κεφαλιά, δεν ανησύχησε ο Κόλλιας. Στο 60′ μια σέντρα σουτ του Λώλη, πέρασε λίγο άουτ, με το Αιγάλεω να ανοίγει το σκορ στο 62′. Ο Βάρκας έκανε το σουτ, απόκρουσε ο Κόλλιας, το ριμπάουντ ο Ναζίμ και 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Μετά το γκολ, ο Γιούχτας ανέβασε την απόδοση του και έψαξε την ισοφάριση. Στο 70′ ο Κωνστανάσιος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κίσσας πήρε τη κεφαλιά, λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό,  σουτ του Κίσσα, ίδια η κατάληξη…

ADVERTISING

Στο 83′ τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Νοικοκυράκη να κάνει το σουτ, ελάχιστα άουτ! Ο Γιούχτας πίεσε, όμως σε μια αντεπίθεση δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με τον Σταμένκοβιτς να μην δυσκολεύεται να γράψει το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Γιούχτα να μην δίνει συνέχεια στο σερί νικών, σε ένα κακό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής στην Super League 2.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
58'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
65'
71'
71'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ