Γ. Ταουσιάνης: «Κατώτερος του εαυτό του ο Εργοτέλης σήμερα»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Λεβαδειακό με 1-0.

Παράλληλα εξέφρασε την αγανάκτηση του για τις καθυστερήσεις του Λεβαδειακού υπό την ανοχή του διαιτητή, αφού τονίζει ότι δεν παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο 20 λεπτά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  “Νομίζω ότι μας στοίχησε το κακό πρώτο ημίχρονο για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς λύσεις στην πίεση του αντιπάλου και δίκαια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε κάποια στοιχεία που είχαμε σαν ομάδα, όμως και πάλι αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχε καθαρό χρόνο 20 λεπτά με την ανοχή του διαιτητή. Κατώτερος του εαυτό του ο Εργοτέλης σήμερα. Σήμερα μας έλλειπε η ηρεμία που έπρεπε να παρουσιάσουμε στο πρέσινγκ του αντιπάλου και αυτό έφερε την εικόνα του πρώτου μέρους, όμως βελτιώθηκε στο δεύτερο.

Αυτή η κατηγορία φέτος έχει αναβαθμιστεί και δεν το λέει επειδή συμμετέχουμε και εμείς, αλλά το δείχνει και η τηλεθέαση”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...