Ματσάρα με οκτώ γκολ και μοιρασιά στο Καστέλλι!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι Δωριέας και Ελπίδες έδωσαν όμορφα γκολ και θέαμα, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 4-4.

27/03/2024 18:30
21η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Εξαιρετικό αποδείχτηκε το παιχνίδι στο Καστέλλι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Δωριέα να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και τις Ελπίδες να επιστρέφουν στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων, με τον Ασπετάκη να σκοράρει στο 7′ και τον Παπαδαντωνάκη να γράφει το 2-0 στο 20′. Οι Ελπίδες είχαν δοκάρι με τον Κωστάκη, ενώ μπόρεσαν στο 25′ να μειώσουν με τον Ντόντα, αλλά ο Δωριέας με τον Ασπετάκη άνοιξε και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ, στο 30′.

Μάλιστα ο Κουρέτας στο 65′ έκανε το 4-1 και όλα έδειχναν πως ο Δωριέας θα έπαιρνε το τρίποντο. Ωστόσο οι Ελπίδες στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παρουσίασαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και κατάφεραν να επανέλθουν.

ADVERTISING

Ο Δραμουντάνης μείωσε στο 70′ σε 4-2, ενώ ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά μετά έδωσε βάσιμες ελπίδες με το δεύτερο τέρμα του που έκανε το 4-3. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ για να μην φύγουν με άδεια χέρια από το παιχνίδι και δικαιώθηκαν, καθώς ο Λαζανάκης σε μία από τις τελευταίες φάσεις του ματς ισοφάρισε σε 4-4 στο 90′!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ