Σπουδαίο διπλό για τις Δαφνές στους Αγίους Δέκα!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι στους Αγίους Δέκα, οι Δαφνές πήραν σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή, με 3-2 απέναντι στη Γόρτυνα.

27/03/2024 16:30
21η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Μάλο Τριντάν ΓΚΟΛ 30'    
    35' ΓΚΟΛ Φεϊζουλλάου Ματέο
    55' ΓΚΟΛ Αλεξάκης Ηλίας
Τόσκα Διόνις ΓΚΟΛ 70'    
    80' ΓΚΟΛ Αλεξάκης Ηλίας

ADVERTISING

Το παιχνίδι παρά τη μεγάλη ζέστη, ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τις Δαφνές να χάνουν δύο καλές στιγμές με Πασπαράκη και Φεϊζουλάου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Κουρουγκιαβούρη. Οι γηπεδούχοι ήταν ωστόσο αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μάλο Τριντάν να κάνει το 1-0 με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα του Μιχάλη Τζανάκη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Φεϊζουλάου, ο οποίος όμως απέτυχε να σκοράρει. Δύο λεπτά μετά όμως κατάφερε να πάρει το… αίμα του πίσω, καθώς πλάσαρε σωστά για να κάνει το 1-1.

Οι Δαφνές συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη, με τον Αλεξάκη να σκοράρει για το 1-2 στο 55′. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο προσωπικό του γκολ δύο λεπτά μετά, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

ADVERTISING

Η Γόρτυνα πήρε μέτρα στο γήπεδο και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Τόσκα να σκοράρει στο 70′, λίγα λεπτά αφότου ήρθε από τον πάγκο. Οι Δαφνές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς ο Αλεξάκης στο 80′ σκόραρε για δεύτερη φορά, γράφοντας το τελικό 2-3. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό, καθώς έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Μάλο Γιουνίτ να σημαδεύει το δοκάρι στο 90′!

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ