Νίκη αλλιώς… χάνεται η Παλιανή

Η ήττα από την Κανάρια (0-3) ήταν σαν… μαχαιριά για την Παλιανή, στην επιστροφή του Φραγκίσκου Ποτηράκη στην ομάδα, ωστόσο δεν πρόκειται να παρατήσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία…

Η Παλιανή βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, με τη διαφορά από τη σωτηρία να παραμένει στους 5 βαθμούς και πλέον κυνηγάει την Γαρίπα, ώστε να την προσπεράσει και να κρατηθεί στην κατηγορία, σε μια αρκετά δύσκολη χρονιά.

Οι άλλες ομάδες πλέον απομακρύνθηκαν 8 βαθμούς, με την Παλιανή να θέλει την ρελάνς, στις 6 αγωνιστικές που απομένουν. Η ήττα από τα υποβιβασμένα Κανάρια μπορεί να αποβεί καθοριστική μέχρι το τέλος, παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες και δοκάρι, ωστόσο στην επανάληψη ήρθε το σοκ και η καθίζηση, δεχόμενη τρία γκολ.

ADVERTISING

Πλέον το ματς με τον Κεραυνό στο Ατσαλένιο, μετατρέπεται σε χαρακτήρα τελικού, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, «βυθίζεται» σε ακόμη πιο δύσκολη βαθμολογική θέση, ενώ θέλει και ήττα της Γαρίπας, ή τουλάχιστον ισοπαλία κόντρα στην Αγία Βαρβάρα, ώστε να μειώσει τη διαφορά και να μπει ξανά γερά στο κόλπο της παραμονής..

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ