Μαχλάς: «Δεν αποτύχαμε, να οργανώσουμε καλύτερα τις εθνικές μας ομάδες»

Ο πρώην διεθνής αθλητής της εθνικής ομάδας Νίκος Μαχλάς μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας με αντίπαλο την Γεωργία στην Τιφλίδα που έβαλε τέλος στα όνειρα για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024.

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την ήττα της εθνικής ομάδας στην διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο την Γεωργία με σκορ 4-2, τονίζοντας πως η ήττα δεν σημαίνει αποτυχία και πρέπει να στηριχθεί η ομάδα στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων διεθνών επιμένοντας πως πρέπει να βρεθεί ένα προπονητικό κέντρο για την εθνική.

ADVERTISING

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει ο Πογέτ, αλλά είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να μας παρασύρει όλο αυτό, να απογοητευτούμε τόσο, πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά για να έχουμε αποτελέσματα στη συνέχεια».

Για τον Πογέτ και τα περί αποτυχίας ανέφερε: «Ο Πογέτ είναι ωραίος χαρακτήρας. Δεν κρύβει τα λόγια του και τον τιμάει. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να είχε διαφορετική εικόνα η ομάδα, αν ξεκινούσε με 1 -2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, ανασταλτικά ήμασταν, όμως δεν ήρθε το γκολ που περιμέναμε πρώτοι να το πετύχαμε.

Αποτυχία όσοι είναι έξω από τον χώρο που μπορούν να πουν πολλά. Είμαστε καλοί, έχουμε κάνει μεγάλα βήματα. Δεν ήρθε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα δεν είναι αποτυχία. Σε έναν αγώνα που παίζεις εκτός όλα μπορούν να συμβούν. Είχαν πλεονεκτήματα, τον κόσμο, την έδρα. Και η Γεωργία δεν είναι κακή ομάδα. Πρώτη φορά βλέπω να έχουν τόσο μεγάλη προσήλωση στην τακτική. Ήταν διαβασμένοι».

ADVERTISING

Όσα είπε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ