«Γιώργο το πήραμε…»

Το Ασήμι κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ και επιστρέφει μετά από 21 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Άπαντες με το που κατάλαβαν τι συνέβη είπαν μια φράση, «Γιώργο το πήραμε…».

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για το Ασήμι, αφού παρότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με σχετική ευκολία και διασφάλισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, μια απρόσμενη είδηση στα μέσα της σεζόν ήρθε να συγκλονίσει το σωματείο.

Ο Γιώργος Γενιτσαρίδης σε νεαρή ηλικία έφυγε ξαφνικά από την ζωή την παραμονή του αγώνα με την Γαρίπα, σκορπίζοντας πόνο, θλίψη και αμέτρητα γιατί στην κοινωνία του Ασημίου και φυσικά στην ομάδα.

ADVERTISING

Ο αείμνηστος αντιπρόεδρος του σωματείου, ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και με την αισιοδοξία του και το χαμόγελο του γέμιζε τους παίκτες από πίστη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάντα βρισκόταν δίπλα στην ομάδα, ήταν αυτός που και στις δυσκολίες, έβγαινε μπροστά και ηρεμούσε την ομάδα ζητώντας να κοιτάξουν μπροστά.

Ο ξαφνικός του θάνατος, έφερε θλίψη και πόνο στην ομάδα, αφού κανείς δεν μπορούσε και δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

ADVERTISING

Η θέση του μέσα στο γήπεδο είναι με την αφίσα του, πάντα μέσα στα αποδυτήρια είναι μια φωτογραφία του και τους ακολουθεί παντού. Μάλιστα στις νίκες κάθε φωτογραφία έχει και εκείνον μέσα, αφού κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει.

Μάλιστα μετά τον θάνατο του οι παίκτες, η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, είχαν ορκιστεί να πετύχουν την κατάκτηση του τίτλου για τον ίδιο…

Μετά το ματς με τις Ασίτες και την ήττα των Δειλινών από την Αγία Βαρβάρα το Ασήμι πήρε το πρωτάθλημα και άπαντες από πρόεδρο μέχρι και φροντιστή η πρώτη ατάκα που ήρθε στο μυαλό όλων ήταν μια, «Γιώργο το πήραμε»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ