Ζ. Ντουλάκης: «Η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος – Πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη»

Την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του επανάλαβε ο Ζαχαρίας Ντουλάκης, τονίζοντας πως το μεγάλο στοίχημα της σεζόν είναι η παραμονή.

Ο ικανός τεχνικός τόνισε πως στην ήττα με τον Άγιο Δημήτριο η Γαρίπα πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη, λέγοντας πως αυτή η ήττα πεισμώνει τη Γαρίπα που πήρε το μάθημα της.

Ο Ζ. Ντουλάκης ανέφερε πως η εμπιστοσύνη στους παίκτες παραμένει ακλόνητη, υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Στο χθεσινό παιχνίδι πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία μετά το Ασήμι, που έχει ποιότητα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πήραμε το μάθημα μας και αυτή η ήττα μας πείσμωσε.

Προχωράμε στους τρεις τελικούς που έχουμε μέσα στην έδρα μας για να κρατηθούμε στην κατηγορία, κάτι που είναι και το ζητούμενο για μία νεοφώτιστη παραμονή. Το στοίχημα μας είναι η παραμονή. Ευχαριστούμε τον Άγιο Δημήτριο για τη φιλοξενία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη μου στους παίκτες μου παραμένει η ίδια και αυτοί στο τέλος θα με δικαιώσουν. Από την έλευση μου η Γαρίπα έχει αρχή, μέση και τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ