«Πεντάστερος» Άγιος Δημήτριος τριάδας επικράτησε της Γαρίπας!

Μία σπουδαία νίκη με 5-0 επί της Γαρίπας πανηγύρισε ο Άγιος Δημήτριος που πλέον βρίσκεται σε τροχιά τριάδας!

24/03/2024 19:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Ο Άγιος Δημήτριος είχε εξαιρετική εικόνα και πήρε ακόμα ένα τρίποντο, με τη Γαρίπα να έχει μεν τις ευκαιρίες, αλλά μην μπορεί να τις εκματελλευτεί πληρώνοντας τα αμυντικά της κενά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ο Φώτης είχε μεγάλη ευκαιρίσ το 5′, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Βασιλάκη. Η Γαρίπα έχασε ακόμα μία καλή στιγμή με τους Βασιλάκη και Σεραφειμίδη να παίζουν το 1-2 και τον τελευταίο να σουτάρει λίγο έξω.

Ο Άγιος Δημήτριος ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός καθώς όχι μόνο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 23′ με τον Σακλαμάκη με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τρία λεπτά κατάφερε να κάνει το 2-0 με τον Μιχελακάκη να κάνει την προβολή μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα της Γαρίπας σε σουτ του Παπαδάκη.

ADVERTISING

Παρότι το παιχνίδι δεν εξελισόταν καλά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, με τον Φώτη να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βασιλάκη, η οποία κατέληξε πάνω στον Γαλανάκη, ο οποίος είχε εξαιρετικές αντιδράσεις στις προσπάθειες Χαλκιαδάκη και Βασιλάκη.

Στο 70′ τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν με τη Γαρίπα να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάνου Γαλανάκη που είχε έρθει λίγο νωρίτερα από τον πάγκο. Ο Άγιος Δημήτριος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική υπεροχή του και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Στο 78′ ο Σακλαμάκης με πολύ όμορφο τελείωμα έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0 με κοντινή προβολή, για να υπογράψει με ένα εντυπωσιακό χατ τρικ τη νίκη των γηπεδούχων.

ADVERTISING

Μάλιστα η ομάδα των Σταμάτη Τζιώτη – Γιάννη Φλουρή δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Μιχελακάκης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ στο 86′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ