Α1 ΕΠΣΗ: Ψηφίστε και αναδείξτε τον MVP της 26ης αγωνιστικής!

Η 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και η δημοσιογραφική ομάδα του GRANDSPORT, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον MVP της αγωνιστικής.

Ρωμανός-Ρούβας 0-0 / Δεν διακρίθηκε κανένας

ADVERTISING

Χερσόνησος-ΑΟΤ 0-4 / Νίκος Μεταξάκης

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟΤ ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στη νίκη, κρατώντας την στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Νίκος Μεταξάκης σκόραρε δύο τέρματα, ενώ σέρβιρε και ένα έτοιμο γκολ στον Παπανδρέου.

Ποσειδώνας-ΑΕΚ 0-4 / Σταύρος Δάσκος

ADVERTISING

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν εξαιρετικός στη νίκη επί του Ποσειδώνα σημειώνοντας δύο γκολ, με το πρώτο μάλιστα να έρχεται με εντυπωσιακό τρόπο και φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή!

Μοίρες-Μοχός 1-1 / Άγγελος Χιώτης

Ο έμπειρος επιθετικός του Μοχού χάρισε ένα χρυσό βαθμό στο παιχνίδι της ομάδας στην Μεσσαρά κόντρα στις Μοίρες με το γκολ που πέτυχε στο 90′

ADVERTISING

Ηρόδοτος-Ανθεστίων 5-1 / Αλμπάν Χίντρι

Με δύο γκολ στο παιχνίδι βοήθησε τα μέγιστα τον Ηρόδοτο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ανθεστίωνα, έχοντας συνεισφορά και δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά.

ΠΑΝΟΜ-Δαμάστα 0-1 / Ανδρέας Κόκκινος

ADVERTISING

Διαρκή πηγή κινδύνων για την εστία των γηπεδούχων, σκόραρε με τρομερή εκτέλεση φάουλ, μέσα σε όλες τις φάσεις, έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι ,σε μια ημέρα πάντως που δεν υστέρησε κανείς εκ των συμπαικτών του.

Τύλισος-ΠΑΟΚ 0-5 / Άκης Κουράκης

Ο νεαρός επιθετικός ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αφού κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα και να δώσει μια άνετη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Τύλισο.

Εργοτέλης-Μινωική 1-2 / Αντώνης Σαραφαλντίν

Ο ικανός μέσος είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι οπού δεν σταμάτησε να τρέχει, καλύπτωντας όλους τους χώρους, ενώ ήταν και ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι στο Μαρτινέγκο σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστικό σουτ έξω από την περιοχή

This poll has ended (since 3 months).
Νίκος Μεταξάκης (ΑΟΤ)
33.41%
Ανδρέας Κόκκινος (Δαμάστα)
26.73%
Σταύρος Δάσκος (ΑΕΚ)
13.13%
Άκης Κουράκης (ΠΑΟΚ)
8.76%
Αντώνης Σαραφαλντίν (Μινωική)
7.83%
Άγγελος Χιώτης (Μοχός)
5.76%
Αλμπάν Χίντρι (Ηρόδοτος)
4.38%

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (29/3) στην εκπομπή COOLING BREAK με τον Αλέξη Πόθο και τον Γιώργο Παπαγιαννάκη. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ