Μ. Σουτζής: «Το διακίβευμα είναι κάθε Κυριακή να το απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές – Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ικανοποιημένος από ακόμα μία μεγάλη νίκη του Αλμυρού έμεινε ο Μανώλης Σουτζής.

Ο προπονητής του Αλμυρού τόνισε πως το ζητούμενο στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή ήταν οι «πορτοκαλί» να είναι σοβαροί, ενώ ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ήτασν σαφώς καλύτερη από του πρώτου, καθώς η ομάδα του ανέβασε ρυθμούς.

Παράλληλα ο Μ. Σουτζής έκανε το δικό του σχόλιο για τη νέα χρονιά, αλλά και τους στόχους του Αλμυρού μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

ADVERTISING

Για την εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά και για το ματς: «Πριν κάνω σχόλιο, επειδή όλη την εβδομάδα έλειπα για την σχολή, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου οι οποίοι πραγματικά είδα μια ομάδα όπως τις προηγούμενες και όλη η εβδομάδα κύλησε πάρα πολύ καλά.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν να μπούμε σοβαροί όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί όπως θα έπρεπε παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε και είχαμε φάσεις να διευρύνουμε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την εικόνα μας, ανεβάσαμε ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ και νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά μεστή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο».

ADVERTISING

«Το διακίβευμα είναι κάθε Κυριακή να απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές μας το παιχνίδι, να τους απολαμβάνουμε και εμείς απ’έξω. Στόχους έχουμε. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, να μπορούμε να έχουμε από τις καλύτερες επιθέσεις και άμυνες της κατηγορίας, οπότε στόχοι υπάρχουν, φιλοδοξίες υπάρχουν, άσχετα αν είσαι μεγάλος ή μικρός. Σήμερα μπορέσαμε και βάλαμε και κάποια άλλα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και νομίζω πήγαν όλα καλά».

Για το γεγονός ότι μπήκε ο πήχης ψηλά για τη νέα χρονιά: «Το μέλλον θα το δούμε αργότερα, αλλά νομίζω σε αυτή την ομάδα υπάρχει μαγιά, υπάρχει μια ομάδα που αν παραμείνει και κάνουμε 1-2-3 προσθήκες θα είναι ακόμα καλύτερη από φέτος. Υπάρχουν καλοί παίκτες, υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται από την Κρήτη που είναι σημαντικό για εμένα, οπότε νομίζω ότι οι προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια αν παραμείνει αυτή η ομάδα έτσι νομίζω θα είναι αρκετά μεγάλες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ