Κέρδισε τα Δειλινά και ανέβηκε στην δεύτερη θέση η Αγία Βαρβάρα!

Η Αγία Βαρβάρα επικράτησε των Δειλινών με 2-0 εντός έδρας και ανέβηκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

24/03/2024 16:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Γιαλιτάκης Ιωάννης ΓΚΟΛ 53'    
Αντωνακούδης Γεώργιος ΓΚΟΛ 82'    

ADVERTISING

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Δειλινών είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, με την Αγία Βαρβάρα να δίνει περισσότερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 53′ κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Αντωνακούδη, με τον Γιαλιτάκη να ευστοχεί, γράφοντας το 1-0. Πάντως στην υπόδειξη της εσχάτης των ποινών, τα Δειλινά διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή.

Τα Δειλινά προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση, όμως σε μια αντεπίθεση, ο Σιαπλαούρας έκοψε τη μπάλα με το χέρι, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες.

ADVERTISING

Η Αγία Βαρβάρα το εκμεταλλεύτηκε και στο 82′ με τον Αντωνακούδη βρήκε και δεύτερο γκολ με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΕΙΛΙΝΑ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ