Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε με Χιώτη ο Μοχός!

Μια σπουδαία νίκη κρατούσαν οι Μοίρες στα χέρια τους μέχρι το 90′ ωστόσο ο Μοχός ισοφάρισε παίρνοντας ένα χρυσό βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

24/03/2024 16:00
26η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τις Μοίρες, αφού μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κυριακάκη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Φανουράκη και από κοντά έγραψε το 1-0. Μάλιστα στην φάση αυτή ο Μοχός διαμαρτυρήθηκε έντονα στην διαιτητική τριάδα για χέρι στην αρχή της φάσης.

Ο Μοχός έψαχνε γκολ ισοφάρισης πριν βγει το ημίχρονο και έχασε σπουδαία στιγμή με τον Σκουτέλη, ο οποίος σε κενή εστία δεν κατάφερε να γράψει το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος των πρώτων 45λεπτών με τις Μοίρες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πάλεψαν για να σκοράρουν χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Για τον Μοχό στο 70′ ο Ποντίκαλης δεν βρήκε δίχτυα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88′ ο Παπαδάκης για τις Μοίρες αστόχησε σε τετ α τετ. Στο 89′ η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Χατζάκη να αστοχεί σε κενή εστία.

ADVERTISING

Στο 90′ ο Μοχός βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Χιώτη βάζοντας… φωτιά στην αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα το σύνολο του Αντώνη Λεκάκη, έχασε μοναδική στιγμή στο 94′ με τον Φραγκάκη σε τετ α τετ.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σύρραξη με αποτέλεσμα να αποβληθούν Χατζάκης για τις Μοίρες και Καρβελάς για τον Μοχό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ