Εμφατικό διπλό για τα Κανάρια μέσα στην Παλιανή

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν τα Κανάρια που επικράτησαν μέσα σε 3-0 στην έδρα της Παλιανής, η οποία έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής.

24/03/2024 16:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Δεν εξελίχθηκε όπως ήθελαν στην Παλιανή το ντεμπούτο του Φραγκίσκου Ποτηράκη στον πάγκο της ομάδα, καθώς υπέστησαν εντός έδρας ήττα με 3-0 απέναντι στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη ομάδα των Καναριών.

Το πρώτο μισάωρο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που πίεσαν πάρα πολύ για να βρουν το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα. Ο Παντελίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ είχε περάσει και τον τερματοφύλακα, ενώ από δύο πολύ μεγάλες στιγμές είχαν οι Βιτσαράς και Φραγκεδάκης που δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Τη μεγάλη ευκαιρία για την Παλιανή είχε στο 25′ ο Κουντούρης ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Αφού τα Κανάρια άντεξαν στην πίεση του πρώτου μέρους και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 η εικόνα τους άλλαξε εντυπωσιακά στην επανάληψη. Οι «κιτρινόμαυροι», που αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό άγχος, έβγαλαν τις αρετές που τους διέπουν στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία στο δεύτερο μέρος.

ADVERTISING

Σημείο «κλειδί» στο παιχνίδι το 0-1 που έκανε ο Ψαρολογάκης στο 54′, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε σημαντική χαμένη ευκαιρία λίγα λεπτά μετά. Η ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη διπλασίασε το προβάδισμα της με τον Πασπαράκη στο 74′, για να έρθει ο Βγόντζας δέκα λεπτά να διαμορφώσει το τελικό 0-3. Μάλιστα τα Κανάρια είχαν κι άλλες καλές στιγμές με Ντολάνι, Πασπαράκη και Βγόντζα, σε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα της σεζόν.

Από την άλλη η Παλιανή γνώρισε μία ήττα που την αφήνει αρκετά πίσω, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ