Πήρε το… αίμα της πίσω από τον ΠΑΝΟΜ η Δαμάστα και έκανα «άλμα» παραμονής!

H Δαμάστα επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 0-1 και έκανε μεγάλο… άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία! 

24/03/2024 16:00
26η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    33' ΓΚΟΛ Κόκκινος Ανδρεάς Δράκος
Τζανάκης Εμμανουήλ KOKKINH 60'    

ADVERTISING

Η Δαμάστα, μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο από τον ΠΑΝΟΜ, επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 0-1 στα Μάλια αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και πήρε τόσο το… αίμα της πίσω για την ήττα της Τετάρτης, όσο και μεγάλο άλμα παραμονής στην κατηγορία!

Πρώτη απειλή από την Δαμάστα στο 10ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μηλιαράκης με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 17′ σέντρα σουτ του Διαμαντάκη, έδιωξε ο Χατζιδάκης, στην αντεπίθεση ωραίο σουτ του Ζερβάκη, πέρασε άουτ. Στο 33′ η Δαμάστα άνοιξε το σκορ, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 0-1 με τον Ανδρέα Κόκκινο!

ADVERTISING

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απώλεσαν τρεις ευκαιρίες με Κατσαρό, Ανδρέα Κόκκινο, απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία ο κίπερ των Μαλιών, ενώ ένα σουτ του Γιάννη Κόκκινου, κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 43′ σουτ του Ανδρέα Κόκκινου από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με τον ΠΑΝΟΜ να μένει με δέκα παίκτες στο 60′ λόγω αποβολής του Τζανάκη, με την Δαμάστα να απειλεί στο 67′ όταν από τρομερή ατομική ενέργεια του Ζερβάκη, έφτασε στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει, ενώ στο 73′ το γυριστό του Κεφαλούκου, μπλόκαρε εύκολα ο Χατζιδάκης.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με την Δαμάστα να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 0-1, πιάνοντας τον ΠΑΝΟΜ στην βαθμολογία με 29 βαθμούς.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ