Συντριβή των Χανίων στην Νίκαια

Τα Χανιά, εμφανίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Ιωνικό με 5-1, στη πρεμιέρα των play off της Super League 2.

24/03/2024 15:00
Super League 2 - Play off - 1η αγωνιστική

ADVERTISING

Ευκαιρία με το… καλημέρα για τα Χανιά, τα οποία στο 3ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μιούλερ βγάζει τον Μάναλη απέναντι στον Γκέλιο ο οποίος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του επιθετικού της χανιώτικης ομάδας.

Στο 7′ έγινε το 1-0! Λάθος του Μπάτζιου, ο Ροντρίγκεθ κλέβει και πασάρει στον Σαλαζάρ ο οποίος σε κενή εστία πλασάρει για το 1-0. Στο 11′ κόρνερ Σαλαζάρ Σόουζα με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κλέιμαν (2-0).

Στο 16′, ευκαιρία για Χανιά. Ο Μάναλης στρώνει στον Ντίας ο οποίος πλασάρει, με τον Γκέλιο να παραχωρεί κόρνερ. Οι παίκτες των Χανίων σε αυτή τη φάση ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Στο 21′ ένα σουτ του Μούλερ, πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ADVERTISING

Στο 32′, ο Μούλερ βρίσκει τον Μάναλη ο οποίος δοκιμάζει το γυριστό σουτ με το αριστερό, σε ετοιμότητα ο Γκέλιος μπλοκάρει. Στο 43′ τρίτο γκολ για τον Ιωνικό. Ο Γκίνη με εκτέλεση φάουλ, βρίσκει τον Οικονομίδη μέσα στην περιοχή των Χανίων, ο οποίος ευνοείται από την κόντρα με τον Σιλά και με το αριστερό γράφει το 3-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός βρήκε και τέταρτο γκολ στο 52′. Ο Ντάουντα πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Στο 55′ ευθύβολο σουτ του Παναγιώτου δίπλα από το δοκάρι του Γκέλιου. Στο 56′, ωραίος συνδυασμός Κόλα και Νίλι, με τον Ισπανό να πλασάρει και να μειώνει σε 4-1.

ADVERTISING

Στο 69′ σε θέση βολής ο Νίλι στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα του Μάνου, αλλά και πάλι ο Γκέλιος επεμβαίνει σωτήρια και παραχωρεί κόρνερ. Στο 78′ σουτ του Κόλα, μπλοκάρει ο Γκέλιος σταθερά με νέα πολύ καλή επέμβαση.

Τελευταία φάση και γκολ για τον Ιωνικό στο 83′, ο Οικονομίδης εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Χανίων και με πλασέ έκανε το 5-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΩΝΙΚΟΣ
ΧΑΝΙΑ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ