Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Μινωική στο Μαρτινέγκο!

Την εντυπωσιακή της πορεία το τελευταίο διάστημα συνέχισε η Μινωική που «άλωσε» το Μαρτινέγκο και μάλιστα με ανατροπή, για να ανέβει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

24/03/2024 16:00
26η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες μπήκαν με… κέφια και όρεξη από την αρχή, να παίξουν ποδόσφαιρο, δίχως σκοπιμότητες. Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό, με τον Παναγιώτη Μιχελουδάκη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Μινωική έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Σταυρουλάκη να γίνετα αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα από τα πλάγια και να σκοράρει από κοντά για το 1-1 στο 6ο λεπτό.

Η Μινωική έκλεισε καλά τις γραμμές και δεν επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να γίνουν όσο απειλητικοί έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα στο 30ο λεπτό ο Σαραφαλντίν με έξυπνο πλασέ εκτός περιοχής κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-2 για τη «Μπάρτσα».

Έχοντας θωρακίσει πολύ καλά τα μετόπισθεν η Μινωική μπόρεσε να αντέξει στην πίεση του Εργοτέλη στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν τις στιγμές τους, κυρίως με Ντίσα και Τάγγινη, αλλά σε όποια περίπτωση χρειάστηκε ο Αμπατζής ήταν σε ετοιμότητα.

ADVERTISING

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού που έχει ανέβει πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ξεπεράσει οριστικά κάθε κίνδυνο, έγινε αρκετά απειλητική στις αντεπιθέσεις, με τους Τζεβαμπινά, Στακάκη και Καρανικολάου να χάνουν καλές φάσεις για να μεγαλώσουν τη νίκη της Μινωικής, με το 1-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ