Μοιρασιά στο κρητικό ντέρμπι στο Ατσαλένιο!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ΠΟΑ και Ερμής Ζωνιανών ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

24/03/2024 15:00
28η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    45+1' ΓΚΟΛ Παππάς Χρήστος
Νύκταρης Μιχαλανδρέας ΓΚΟΛ 76'    

ADVERTISING

Η πρώτη φάση στο ματς καταγράφηκε στο 6ο λεπτό, με τον Κερμενίδη να εκτελεί ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΠΟΑ σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Κερμενίδης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Δερμιτζάκης, στην επαναφορά ο Λουμπάκης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών, με τον Αρκιλέσι από κοντά, μετά από φάουλ του Νύκταρη, να μην μπορεί να νικήσει τον Δερμιτζάκη, με τη μπάλα να βρίσκει και σε αμυντικούς, με τους Ατσαλενιώτες να ζητούν πέναλτι.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή Ζωνιανών, να ανοίξει το σκορ με τον Κωστάκη, με κεφαλιά να μην μπορεί να νικήσει τον Καβουσάκη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ στο 27′.

ADVERTISING

Ο Ερμής Ζωνιανών, έχοντας και την ψυχολογία από τα καλά τελευταία αποτελέσματα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 35′, με τον Ακουίνο να κάνει το σουτ, δύσκολη επέμβαση του Καβουσάκη!

Η ομάδα του Ρεθύμνου συνέχισε τη πίεση της και έχασε νέα ευκαιρία με τον Κωστάκη στο 44′ να αναγκάζει τον Καβουσάκη σε τρομερή επέμβαση από θέση τετ α τετ, όμως δύο λεπτά αργότερα και στις καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ, με τον Σκουτέλη να μοιράζει όμορφα στον Παππά, ο οποίος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους!

Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τα πρώτα λεπτά της επανάληψης να μην έχουν κάτι το αξιοσημείωτο πέρα από ένα σουτ του σκόρερ Παππά που κόντραρε σε σώματα.

ADVERTISING

Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν αρκετά δυνατό, ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον ΠΟΑ να κερδίζει πέναλτι στο 76′ σε ανατροπή του Νύκταρη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 1-1!

Ο ΠΟΑ είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα πριν το 80ο λεπτό, με τον Παχή να κάνει το σουτ, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια! Οι Ατσαλενιώτες πίεσαν για την ανατροπή, ο Βοργιάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δερμιτζάκη στο 88′, ενώ ο Χαρίτος έστειλε τη μπάλα άουτ στο 91′, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΠΟΑ
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ