Με ανατροπή «καθαρίζει» με την παραμονή η Ομόνοια!

Η Ομόνοια, αν και έμεινε πίσω στο σκορ, επικράτησε του Δία με 5-1 και πλέον μπορεί να αισθάνεται ασφαλής αναφορικά με την υπόθεση παραμονής στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

24/03/2024 12:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ένα δυνατό παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο έγινε το πρωί της Κυριακής στο «Γ. Σκουρέλου»., με τον Δία να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 23′, όταν από σέντρα από τα δεξιά, ο Κεγιαδάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό.

Όμως η Ομόνοια βρήκε άμεσα την απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Λουλάκη για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος που πέρα τα γκολ, δεν είχε κάτι άλλο αξιόλογο, με τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος των δύο ομάδων να ξεχωρίζουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη, ο Αντώνης Κεφαλούκος πέρασε στο παιχνίδι τον Μπουλούκα στο ημίχρονο και εκείνος τον δικαίωσε άμεσα, καθώς στο 51′ σκόραρε, κάνοντας την ανατροπή για την Ομόνοια, η οποία προηγήθηκε με 2-1!

ADVERTISING

Το γκολ έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 58′, με τον Μπαντούνα να σκοράρει, δίνοντας σημαντικό πλέον προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη!

Πλέον η Ομόνοια με άλλο… αέρα μετά το γκολ, έπαιξε φουλ απελευθερωμένη και στο 66′ βρήκε και τέταρτο γκολ, με τον Κυπριωτάκη με εκπληκτική λόμπα, η οποία πέρασε πάνω από τον Μαστραντωνάκη, «κλείδωσε» τη νίκη.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Δία, καθώς στο 73′ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λέλεκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ομόνοια δύο λεπτά αργότερα βρήκε και πέμπτο γκολ, με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λουλάκη, μετατρέποντας σε θρίαμβο τη νίκη της ομάδας του!

ADVERTISING

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με την Ομόνοια με πληθωρική εμφάνιση, να πανηγυρίζει ένα σημαντικό τρίποντο, επικρατώντας του Δία με 5-1!

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ