«Τρίποντο» με δέκα παίκτες για τον ΟΦΑΜ

Ο ΟΦΑΜ επικράτησε των Ελπίδων με 2-3 στο γήπεδο Περιφέρειας/Πανεπιστημίου, στον απόηχο του θανάτου του πρώην αντιπροέδρου της ομάδας Γιάννη Άσπρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής..

24/03/2024 12:00
20η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Δυναμικό ξεκίνημα για τον ΟΦΑΜ στο παιχνίδι, ο οποίος προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το γκολ αυτό να δίνει ψυχολογία στο συγκρότημα του Πέτρου Γιακουμάκη, το οποίο βρήκε και δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα με τον Παγωμένο, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.

Μετά το γκολ, οι Ελπίδες έψαξαν την ευκαιρία να μειώσουν και το πέτυχαν γρήγορα, στο 21ο λεπτό με τον Μαλλιωτάκη να σκοράρει, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 43′ λόγω αποβολής του Σαλούστρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον ΟΦΑΜ να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Ελπίδες, οι οποίες βρήκαν την ισοφάριση στο 50′, με τον Κωστάκη να ευστοχεί σε πέναλτι, φέρνοντας το ματς στα ίσα!

ADVERTISING

Όμως ο ΟΦΑΜ, παρά το γεγονός πως ήταν με 10 παίκτες, βρήκε το γκολ που του έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Παππά στο 61′ να σημειώνει το 2-3! Στη συνέχεια, οι Ελπίδες έψαξαν την ισοφάριση, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κωστάκη, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να αντέχει μέχρι το φινάλε και να παίρνει τη νίκη, σε μια μέρα «μαύρη» για το σωματείο λόγω του θανάτου του Γιάννη Άσπρη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ