Δεν «Χ»άρηκε κανένας στην Ελιά

Ρωμανός και Ρούβας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Ελιά, σε ένα ματς με ευκαιρίες, ωστόσο έλειψε το γκολ, με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετό έδαφος για την πρώτη δυάδα.

23/03/2024 16:00
26η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τον Ρούβα να έχει την πρώτη φάση στο 10ο λεπτό, με τον Πηρουνάκη να δοκιμάζει ένα δυνατό μακρινό σουτ, η μπάλα έσκασε, άλλαξε πορεία, με διπλή προσπάθεια ο Κασσωτάκης μπλόκαρε.

Στο 16′ ο Ρούβας έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Χριστοδούλου από κοντά να μην βρίσκει στόχο! Στο 19′ βαθιά μπαλιά έξυπνη του Χριστοφοράκη, ο Παχακης στη προσπάθεια του να την απομακρύνει, της δίνει πορεία προς την εστία, αλλά προλαβαίνει ο ίδιος να την απομακρύνει.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου στο 33′, με τον Χριστοφοράκη να κάνει το σουτ και τον Κασσωτάκη να αποκρούει, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε… ρηχά νερά, με τη πρώτη φάση να καταγράφεται στο 56′, με τον Κεφάκη να εκτελεί ένα φάουλ, το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 58′ μαρκάρισμα Τσατσάκη πάνω σε Κεφάκη, ζητάνε πέναλτι στον Ρωμανό για δεύτερη φορά (είχαν ζητήσει και για «χέρι» στο πρώτο μέρος) με τον κ. Βασάκη να μην συμφωνεί.

Ένα λεπτό αργότερα, σουτ του Ιπποκράτη Κομνηνού στην αγκαλιά του Ιατράκη, με τον Ρωμανό να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 60′, όταν ο Μαρκόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Ιατράκη, όμως αντί να εκτελέσει, επέλεξε να δώσει δεξιά την μπάλα, θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ, με αμυντικό να προλαβαίνει και να διώχνει.

ADVERTISING

Στο 71′ απίθανη ευκαιρία για Ρωμανό, ο Κεφάκης από διαγώνια θέση με «τρελά» φάλτσα στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια χτυπάει στη πλάτη του τερματοφύλακα και βγαίνει πλάγιο!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κρανιωτάκης πήρε μια κεφαλιά, με τον Ιατράκη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 76′ τεράστια ευκαιρία για Ρούβα! Εκτέλεση κόρνερ Χριστοφοράκη στο πρώτο δοκάρι, ο Χριστοδούλου βάζει τη προβολή, η μπάλα περνάει από όλους και περνάει δίπλα από το δοκάρι!

Στο 89′ ο Ρωμανός απείλησε, με τον Μπαλάφα να παίρνει τη κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και μια κεφαλιά του Καλεμάκη. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ