Έβγαλε αντίδραση, πέρασε από τη Χερσόνησο και έμεινε στην κορυφή ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟΤ μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη έβγαλε αντίδραση και πέρασε εμφατικά με 0-4 από τη Χερσόνησο, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

23/03/2024 16:00
26η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τη μεσοβδόμαδη υπερπροσπάθεια σε ματς 120 λεπτών κόντρα στον Ηρόδοτο, ο ΑΟΤ έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας, πέρασε νικηφόρα από τη Χερσόνησο και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο ΑΟΤ μπήκε αποφασισμένος από την αρχή του αγώνα και ήδη στο 5ο λεπτό είχε την πρώτη του φάση, με τον Μεταξάκη να «τεστάρει» τον Δημαράκη που μπλόκαρε άνετα. Στην δεύτερη στιγμή της η ομάδα του Νίκου Σουτζή άνοιξε το σκορ. Στο 10′ ο Μεταξάκης τροφοδότησε στην πλάτη της άμυνας τον Παπανδρέου που με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 18′ ο Χαϊντίνι έβγαλε κάθετη στον Μεταξάκη ο οποίος νίκησε τον Δημαράκη για το 0-2. Οι άνθρωποι της Χερσονήσου ζήτησαν οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. Ο ΑΟΤ συνέχιζε να πιέζει και στο 28′ ο Μεταξάκης έβγαλε σε εξαιρετική θέση τον Χαϊντίνι, τον οποίο νίκησε με διπλή προσπάθεια ο Δημαράκης.

ADVERTISING

Η Χερσόνησος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο τέλους του πρώτου μέρους, έχοντας καλή ευκαιρία στο 45′ με τον Ζαρκαδούλα να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά μετά από φάουλ του Αρχοντάκη, πάνω όμως στον Χρήστου, ενώ λίγο μετά η σέντρα σουτ του Μηλάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε πτώσεις των Φερεντίνου και Ντελάκη μέσα στην περιοχή με το διαιτητή να λέει παίζεται.

Τη νίκη του ΑΟΤ σιγούρεψε με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Κουρουθιανάκης, που νίκησε στο 53′ τον καλό του φίλο Βαγγέλη Δημαράκη. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης κύλησε χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεταξάκη στο 89′, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος για χέρι μέσα στην περιοχή. Με αυτό το γκολ ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έφτασε τα 30 τέρματα στη σεζόν και υπέγραψε το τελικό 0-4.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
ΑΟΤ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ