Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (23/03) και το πρόγραμμα της Κυριακής (24/03)

Ένα ακόμη γεμάτο σαββατοκύριακο ξεκίνησε με φουλ αγωνιστική δράση, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Την… αρχή έκανε το Σάββατο, με σπουδαίες αναμετρήσεις στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, πιστό στο ραντεβού του σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν.

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλες νίκες για ΑΟΤ και ΑΕΚ – Όλα μηδέν στην Ελιά

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Τυμπακίου πέρασε νικηφόρα με το εμφατικό 0-4 από τη δύσκολη έδρα της Χερσονήσου, ένα αποτέλεσμα που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας. τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Δύο γκολ σημείωσε ο Μεταξάκης και από ένα συμπλήρωσαν οι Παπανδρέου και Κουρουθιανάκης.

ADVERTISING

Άνετη εκτός έδρας νίκη πήρε και η ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 0-4 του Ποσειδώνα, ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Δάσκου, ενώ σκόραραν επίσης Ζούζουλας και Φρόκου.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Ελιάς ανάμεσα σε Ρωμανό και Ρούβα, ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει τους γηπεδούχους που πλέον έμειναν αρκετά πίσω από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας

Η… συνέχεια αύριο με σημαντικά παιχνίδια Ηρόδοτος – Ανθεστίων, Εργοτέλης Μινωική, Τύλισος – ΠΑΟΚ, ΠΑΝΟΜ – Δαμάστα και Μοίρες – Μοχός.

ADVERTISING

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Επέστρεψε στις νίκες το Λίντο

ADVERTISING

Το Λίντο επικράτησε με 1-0 του Άλογου Μαλεβιζίου και επέστρεψε στις νίκες, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, το οποίο ήταν και το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας.

Η… συνέχεια την Κυριακή, με τον πρωτοπόρο Ζαρό να φιλοξενεί τους Νέους Αλμυρού, την δεύτερη Ανάληψη να έχει δύσκολη έξοδο στους Βόρρους κόντρα στην Φαιστό, ενώ ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραμονή, είναι αυτά ανάμεσα σε Κόροιβο – ΠΟΗ και Ομόνοια – Δίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Νίκη «πεντάδας» για τον Αετό Ανωγείων

Ο Αετός Ανωγείων, πέρασε από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του Κεραυνού με 0-1 και ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η… συνέχεια την Κυριακή, με το πρωτοπόρο Ασήμι να υποδέχεται τις Ασίτες και με νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα παιχνίδια Αγία Βαρβάρα – Δειλινά, Παλιανή – Κανάρια και Άγιος Δημήτριος – Γαρίπα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Β1 ΕΠΣΗ: Ξεκούραστο «τρίποντο» για ΟΦΑ – Νίκη για Πήγασο

Ο Πήγασος επικράτησε των Δαφνών με 2-3, στο παιχνίδι που άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο ΟΦΑ πήρε ένα ξεκούραστο «τρίποντο» άνευ αγώνα, καθώς ο ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών αποχώρησε από το πρωτάθλημα,

Η… συνέχεια την Κυριακή με το ματς που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Μυρτιάς και Χαραυγή, ενώ ο ΟΦΑΜ παίζει εκτός έδρας με τις Ελπίδες. Τέλος στο Καστέλι, ο Δωριέας φιλοξενεί την Γόρτυνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Β2 ΕΠΣΗ: Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Κόρακας στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας επικράτησε του Ηρακλή Νιπιδιτού με 0-3, ενώ οι Κουνάβοι κέρδισαν με 1-4 τους Νέους Ηροδότου.

Η Θέρισος πέρασε από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του Ερμή με 0-5, ενώ ο Μαραθώνας επικράτησε του Τηγανίτη με 1-4 στο Λίντο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Μαρτινέγκο – Δόξα Ηρακλείου στις 12:00 την Κυριακή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ