Με επιστροφές και τη δύναμη της έδρας της η Επισκοπή για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Επισκοπής για την αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης η οποία θα γίνει στη φυσική έδρα του συλλόγου και το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Επισκοπής για το παιχνίδι – τελικό με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης το μεσημέρι της Κυριακής (24/03). Ειδικά μετά την απώλεια βαθμών με την Αγία Παρασκευή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τους ρεθυμνιώτες που ξέρουν πως χρειάζονται ένα μεγάλο αποτέλεσμα, για να τους τονώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά και ένα τέτοιο θα ψάξουν απ΄έναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι ο Άρης Πετρούπολης.

Το θετικό για τον Γιώργο Κόλτζο είναι πως είδε σημαντικούς παίκτες να είναι και πάλι διαθέσιμοι, με τους Ανδριαννή και Χουρδάκη να ξεπερνούν τους τραυματισμούς, την ώρα που ο Μέτα εξέτισε και μπορεί να αγωνιστεί, ενώ ο Κάμερον Σαούλ ξεπέρασε θέμα με τη βίζα του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζαχαράκη ο οποίος μετά από μεγάλο διάστημα είναι ικανός να πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δίνοντας λύσεις με την ποιότητα και την εμπειρία του.

ADVERTISING

Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο Κεφαλάς, που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Τζωρτζινάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στην Επισκοπή, όπου θα γίνει και η αναμέτρηση, σε ένα ματς που ο κόσμος του χωριού αναμένεται να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομάδας του τόπου που σίγουρα θα πάρει δύναμη από την επιστροφή στο «σπίτι» της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ