Έτοιμη για το 3Χ3 απέναντι στον Αγ. Δημήτριο η Γαρίπα – «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και κάθε ήττα πρόβλημα»

Πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο είναι η Γαρίπα η οποία θέλει να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Γαρίπας για το παιχνίδι της Κυριακής στο Γάζι. Το κλίμα στην ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη είναι εξαιρετικό μετά και τη μεγάλη νίκη με τα Κανάρια, ωστόσο κανείς δεν επαναπάευται, και πώς ξέρουν πως η μάχη για την παραμονή είναι σκληρή.

Με στόχο το τρίποντο πηγαίνει η Γαρίπα, όπως έκανε και στους δύο πρώτους γύρους με τον Άγιο Δημήτριο, με την προετοιμασία να έχει κυλήσει ομαλά, με μεγάλη συμμετοχή και χωρίς προβλήματα. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε πως πρόκειται για δύο δυνατά σύνολα, ενώ ανέφερε πως από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι ντέρμπι.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και από τις δύο ομάδες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Περιθώρια δεν υπάρχουν, καθώς όλες οι ομάδες χρειάζονται τα αποτελέσματα. Κάθε ήττα είναι και ένα πρόβλημα. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και μεγάλης σημασίας για την κάθε ομάδα. Πάμε και ας κερδίσει ο καλύτερος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ