Ευκαιρία για να ανέβει στην δεύτερη θέση η Αγία Βαρβάρα

Επιστροφή στην δράση στην Α2 ΕΠΣΗ, με την Αγία Βαρβάρα  να υποδέχεται τα Δειλινά την Κυριακή (24/03) στις 16:00.

Γέμισε… μπαταρίες στο διάστημα της διακοπής και τώρα έχει επικεντρωθεί πλήρως στο ματς με τα Δειλινά, όπου αυτοσκοπός είναι η νίκη, ώστε να κάνει… άλμα δεύτερης θέσης.

Αυτήν την στιγμή το σύνολο του Γιώργου Φιολιτάκη βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τα δεύτερα Δειλινά και στο -1 από τις Ασίτες, οι οποίες την ίδια ώρα αντιμετωπίζουν το πρωτοπόρο Ασήμι εκτός έδρας, το οποίο χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Άπαντες καταλαβαίνουν πως αυτοσκοπός είναι η νίκη, κόντρα στα Δειλινά, που βρίσκονται στην χειρότερη φετινή τους κατάσταση, με την Αγία Βαρβάρα να θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό και να πάρει το «τρίποντο»… εκτόξευσης στην πρώτη δυάδα.

Εξάλλου, μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε υψηλές θέσεις στην βαθμολογία και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν, που κινήθηκε πάντως με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Πάντως το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, έχοντας εντός έδρας αναμετρήσεις με τα υποβιβασμένα Κανάρια και την Παλιανή, που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας με Γαρίπα, Άγιο Δημήτριο, Ασίτες και Αετό Ανωγείων, πρόγραμμα που κρύβει αρκετές δυσκολίες…

ADVERTISING

Το πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ