Να επαναλάβει την εμφάνιση του 2ου γύρου θέλει κόντρα στον Δία η Ομόνοια

Επιστροφή στη δράση για την Α2 ΕΠΣΗ, με την Ομόνοια να κοντράρεται την Κυριακή (24/03) στις 12:00 με τον Δία εντός έδρας.

Το σύνολο του Αντώνη Κεφαλούκου έχει αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, βρισκόμενη στο +6, ωστόσο ένα από τα παιχνίδια που έχουν… κυκλώσει μέχρι το φινάλε είναι αυτό με τον Δία.

Εξάλλου το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε κρύβει δυσκολίες, έχοντας την Ανάληψη που διεκδικεί το πρωτάθλημα εκτός έδρας, εντός τους δυνατούς Λίντο και Φαιστό, εκτός το Άλογο Μαλεβιζίου και τον ΠΟΗ, ενώ υποδέχεται δύο στροφές πριν το φινάλε τους Νέους Αλμυρού.

ADVERTISING

Όπως αντιλαμβάνεστε το ματς με τον Δία είναι κρίσιμο, καθώς σε περίπτωση νίκης θα απομακρυνθεί από τον Δία 6 βαθμούς και θα νιώθει ακόμη περισσότερη ασφάλεια για την παραμονή, διώχνοντας παράλληλα και το περιττό άγχος.

Οδηγός για το ματς με τον Δία είναι το ματς που έδωσαν στον  δεύτερο γύρο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την Ομόνοια να επικρατεί με 6-0 και θέλει να επαναλάβει την ίδια εμφάνιση, κόντρα πάντως σε έναν βελτιωμένο Δία, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαστορίδη.

Πάντως την τελευταία τριετία, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 4 φορές, με τις νίκες να είναι μοιρασμένες. Αυτοσκοπός πάντως η νίκη για την Ομόνοια, ώστε να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ