Να μην κάνει το ίδιο λάθος ο Μαραθώνας

Ο Μαραθώνας επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας τον Τηγανίτη, θέλοντας να διορθώσει τα λάθη που του κόστισαν βαθμούς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

Στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ βρίσκεται η ομάδα των Καλεσσών που πριν τη διακοπή έδειχνε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με καλές εμφανίσεις και πολλά γκολ. Ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν ξεκινάει από εδώ και πέρα, οπού θα κριθούν τα πάντα, σε μία μεγάλη μάχη που δίνεται για τον τίτλο απέναντι σε Θέρισσο και Κουνάβους.

Στον Μαραθώνα ξέρουν πως κάθε βαθμός μετράει και ότι δεν είναι μόνο τα ντέρμπι εκείνα που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή. Άλλωστε θυμούνται πολύ καλά πως στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον θεωρητικά πιο αδύναμο Τηγανίτη δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, σπατάλησαν ευκαιρίες και τελικά άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

ADVERTISING

Τώρα η ομάδα του Μάκη Λυκούδη επιστρέφει στο Λίντο, αποφασισμένη να μην κάνει τα ίδια λάθη και με στόχο να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ