Μ. Κανταρτζής: «Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΟΑ – Μόνο εμπειρίες για εμάς»

Ο Αετός Ανωγείων έχει μπροστά του την δύσκολη πρόκληση του προημιτελικού του κυπέλλου, με τον Μάνο Κανταρτζή, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας να μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για αυτήν την αποστολή.

Ο ικανότατος επιθετικός, αναφέρει πως και μόνο που εκείνος και οι συμπαίκτες του που θα αντιμετωπίσουν τον ιστορικό ΠΟΑ, θα αποτελέσει μια σημαντική εμπειρία, συμπληρώνοντας πως ο Αετός θα παίξει χωρίς άγχος.

Όσον αφορά τη πορεία στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε πως παρά το γεγονός πως πριν από 4-5 αγωνιστικές, ήταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, έχει αντιστραφεί η εικόνα, ενώ είπε πως έχει ακόμη πολύ δρόμο για την ολοκλήρωση του.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΟΑ: «Σταθήκαμε άτυχοι να κληρωθούμε με μία από τις δύο πιο δυνατές ομάδες του θεσμού, το φανερώνει άλλωστε και η κατηγορία που αγωνίζεται, αλλά και η θέση που βρίσκεται σε αυτή.

Σεβόμαστε τον ΠΟΑ και την ιστορία του. Θεωρώ ότι μόνο εμπειρία θα είναι για όλους εμάς να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους παίχτες, που μόνο οι παραστάσεις, μερικών αν όχι όλων αυτών, σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών τα λένε όλα.

ADVERTISING

Θα παίξουμε χωρίς άγχος, όμως, όπως και με τον Μοχό και ποιος ξέρει…».

Για το πρωτάθλημα και την μέχρι τώρα πορεία: «Όπως έχω ξανά αναφέρει, το πρωτάθλημα το φετινό είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αυτό το φανερώνει ότι πριν 4-5 αγωνιστικές, ήμασταν πρώτο φαβορί για να πέσουμε σαν Αετός Ανωγείων, για κάποιους τουλάχιστον (σίγουρα όχι για μας) και τώρα απέχουμε 4 βαθμούς από την 2η θέση.

Το Ασήμι, από την άλλη, φαίνεται να είχε περισσότερη ποιότητα και εμπειρία και νομίζω παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Εν κατακλείδι, για μας το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, πρέπει με την ίδια σοβαρότητα να συνεχίσουμε και πιστεύω μόνο θετικό πρόσημο θα έχει η φετινή χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ