Ξεκίνησε η… δουλειά στον Γιούχτα – Επέστρεψε ο Φαζός, ατομικό για πέντε

Μετά το διήμερο ρεπό, επέστρεψε ο Γιούχτας στο γήπεδο, όπου ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα στα play out. 

Το σημερινό… μενού περιλάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με τους παίκτες να δουλεύουν στο γυμναστήριο και πάνω στις στατικές φάσεις.

Στα ευχάριστα επέστρεψε ο Φαζός, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Λιποράτσε, Γελαδάρης, Γιούσεφ, Ροβίθης καθώς και ο Κίσσας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «Στις επάλξεις ξανά η ομάδα μας, μετά το διήμερο ρεπό για ξεκούραση με τους «πράσινους» να πατάνε σήμερα και πάλι γήπεδο για προπόνηση.

Το βλέμμα στρέφεται πλέον στην πρεμιέρα των play outs της Super League 2, εκεί όπου ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει εκτός εδρας την Παναχαϊκή (24/3 , 15.00).

Η ομάδα μας προπονήθηκε σήμερα ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης, με τους παίκτες να δουλεύουν στο γυμναστήριο και πάνω στις στατικές φάσεις.

ADVERTISING

Στα ευχάριστα, ο Φαζός επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ξεπερνώντας πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Liporace, Γελαδάρης, Yussef, Ροβίθης καθώς και ο Κίσσας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ