Πλήρης ο Ηρόδοτος κόντρα στον ΑΟΤ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηροδότου, για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΟΤ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Βασίλη Κρασανάκη να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον Ηρόδοτο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενος από πέντε σερί νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε «Rondo», τακτική και στατικές φάσεις.

ADVERTISING

Η ενημέρωση του Ηροδότου αναφέρει: «Στο μυαλό των «μπλε» η «μάχη» με τον ΑΟΤ εκτός έδρας, κυνηγώντας την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Με γεμάτη «φαρέτρα», καλή ψυχολογία και χωρίς άγχος την Τετάρτη (20/03, 15:00) στο Τυμπάκι ο Ηρόδοτος!

Οι «μπλε» γνωρίζουν ότι ο νοκ – άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που ακολουθεί σε λιγότερο από ένα μήνα για το πρωτάθλημα στο οποίο πιθανότατα θα κριθεί και ο πρωταθλητής στην Α1 ΕΠΣΗ, αμφότερα ωστόσο παραμένουν εξίσου σπουδαία σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Ο Ηρόδοτος που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είναι σε καλή κατάσταση, ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του ενόψει ΑΟΤ την Τρίτη το απόγευμα (19/03) στο κεντρικό γήπεδο.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα είχε «Rondo», τακτική και στατικές φάσεις. «Άρχοντας» του αγώνα στο Τυμπάκι θα είναι ο Μανδαλενάκης Ε. με επόπτες τους Δασκαλάκη Α. – Δασκαλάκη Ι. Παράλληλα ορίστηκε και 4ος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Μπαλίδης Α. ενώ χρέη παρατηρητής αγώνα θα εκτελέσει ο Νίκος Βαϊλάκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ