Δαμάστα: «Παραμένουμε στην φιλοσοφία μας και τις αποφάσεις μας»

Ξεκάθαρο μήνυμα για την απόφαση της να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα έστειλε η Δαμάστα με ανακοίνωση της, η οποία παράλληλα επισημοποίησε το Δ.Σ. της Κυριακής.

Όπως σας ενημερώσαμε η Δαμάστα θα πραγματοποιήσει Δ.Σ. την Κυριακή και θα συζητήσει όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Παράλληλα στην ανακοίνωση ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει ότι το σωματείο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του και στις αποφάσεις που πήρε όσον αφορά τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, σε αυτό το πρωτάθλημα, που όπως το χαρακτήρισε, είναι ένα «πρωτάθλημα παρωδία».

ADVERTISING

Αλλά το πιο βασικό είναι ότι διακυβεύεται η υγεία της ομάδας, των ποδοσφαιριστών και γενικότερα τόσο της κοινωνίας της Δαμάστας όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας.

Από την άλλη πλευρά όμως σε καμία περίπτωση δεν θα δέσμευε ή θα εγκλώβιζε τους παίκτες της ομάδας στις προσωπικές τους αποφάσεις και επιλογές, θέλοντας να συνεχίσουν την αγωνιστική τους παρουσία σε κάποια άλλη ομάδα της αρεσκείας τους.

Μέχρι τώρα μέσω των ΜΜΕ έχουν ανακοινωθεί πάρα πολλές «ελευθέρες» παικτών από την ομάδα μας και σε αυτό το σημείο η διοίκηση της Δαμάστας θα ήθελε να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και προπάντων υγεία.

ADVERTISING

Επίσης ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 14 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Δαμάστας.

Το συμβούλιο γίνεται με σκοπό τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας της Δαμάστας, την δημιουργία του αθλητικού κέντρου και την πιστή εφαρμογή και διασφάλιση του πενταετούς προγράμματος της ομάδας μας.

Ο ΑΟ Δαμάστας κλείνοντας θα ήθελε να ανακοινώσει να μην λαμβάνεται τίποτα υπόψιν παρά μόνο όσα δημοσιεύονται μέσω της επίσημης σελίδας και των επίσημων social media της ομάδας μας".