Εν αναμονή των εξελίξεων στον Αλμυρό

Πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάζονται στον Αλμυρό, περιμένοντας να «ανάψει» εκ νέου το «πράσινο φως» για την επιστροφή στις προπονήσεις σε πρώτη φάση και των αγώνων σε δεύτερη.

Στο Γάζι, βρίσκονται σε αναμονή, περιμένοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις, έχοντας μία αισιοδοξία πως την Παρασκευή (12/3) θα επιτραπεί ξανά η επιστροφή στις προπονήσεις με τη πλειοψηφία των παικτών του ρόστερ της ομάδας, να αναμένει το «οκ» για να επανέρθουν στο γήπεδο.

Πέραν των «ντόπιων» που βρίσκονται εδώ, στο «ακουστικό» τους περιμένουν και οι «ξένοι», καθώς οι Μίσκου, Ζέλιος, Μαχαίρας, Πιερτζιάκομι, Τσαμάρες, Γκάρετ και Μέντες αναμένουν «οδηγίες» από την ομάδα, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό το Ηράκλειο και να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Κιάσσου.

ADVERTISING

Στον Αλμυρό, δείχνουν αποφασισμένοι παράλληλα, να αναπληρώσουν το «κενό» του Τοπούζη, ο οποίος υπενθυμίζουμε αποχώρησε, ενώ ο Ιρέμπα ουσιαστικά «αντικαθιστάτε» από τον Τσαμάρες του οποίου το δελτίο έχει εκδοθεί κανονικά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content