Αφαίρεση τριών βαθμών στην Παναχαϊκή!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε αφαίρεση τριών βαθμών στην Παναχαϊκή για την υπόθεση του Σάββα Σιατρβάνη και η ομάδα της Πάτρας θα πρέπει εντός των επόμενων 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της κοινοποίησης της παρούσας ανακοίνωσης να εξοφλήσει πλήρως τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επέβαλε στην Παναχαϊκή αφαίρεση τριών βαθμών από το τωρινό πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο αν η ομάδα της Πάτρας εξοφλήσει πλήρως τον ποδοσφαιριστή στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες τότε η ποινή θα σβηστεί.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».