Στ. Ανωγειανάκης: «Μπορούμε να πάμε καλύτερα – Σημαντικό να παίζουν παιδιά της ακαδημίας»

Με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι με τις Ελπίδες ο Στέλιος Ανωγειανάκης έκανε τον δικό του απολογισμό για την πορεία του ΟΦΑ στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας ήταν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και παρότι βρίσκεται στο -8 από την κορυφή εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες του σωματείου, κάτι που γεμίζει ικανοποίηση και χαρά την ομάδα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Ο στόχος της ομάδας από την αρχή της σεζόν είναι πρωταγωνιστικός. Είμαστε στην δεύτερη θέση, απέχουμε 8 βαθμούς από τον πρώτο αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, αφού τώρα ξεκινάει ο τρίτος γύρος και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε ή τι δεν κάναμε.

Η πορεία μας είναι ικανοποιητική, όχι πως είναι αυτό που θέλαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Το ζητούμενο για εμάς είναι πως είμαστε μέσα στον στόχο μας και το ποιο βασικό πως παίρνουν χρόνο συμμετοχής παιδιά που έρχονται από την ακαδημία μας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ