Λύθηκε η συνεργασία του Κ. Στεφανή με τον Πήγασο – «Έκανα πραγματικούς φίλους»

Λύθηκε η συνεργασία του Κώστα Στεφάνη με τον Πήγασο μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας.

Λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο ικανός τεχνικός δεν μπόρεσε να προσφέρει το 100% τη δεδομένη χρονική στιγμή και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας.

Στην πρώτη του παρουσία σε πάγκο ο Κώστας Στεφανής άφησε ένα εξαιρετικό έργο, καθώς ανταπεξήλθε άριστα στις απαιτήσεις ενός μεγάλου συλλόγου, παρά στις δυσκολίες. Μάλιστα σε δηλώσεις του για τη λύση της συνεργασίας ο Κ. Στεφανής τονίζει πως έκανε μόνο φίλους στον Πήγασο.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Πήρα πολλά από την ομάδα καθώς επειδή είχα την επαφή των ακαδημιών, μου δόθηκε στον Πήγασο η ευκαιρία να προπονήσω μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστευτηκε, σίγουρα κέρδισα φίλους, όπως ο Παπαδάκης Γιώργος και ο πρόεδρος Μπάμπης Μακράκης που είναι πραγματικοί φίλοι και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Πήραμε μια ομάδα με δυσκολίες, παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά καταφέραμε και την κάναμε λειτουργική, ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε στο γήπεδο και φαίνεται στη βαθμολογία που η ομάδα είναι τέταρτη. Εύχομαι καλή συνέχεια στα επόμενα οκτώ παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ