Η Μινωική θύμισε… Μπάρτσα και φώναξε «παρών» την κατάλληλη στιγμή!

Την πιο εντυπωσιακή νίκη αυτού του σαββατοκύριακου στην Α1 ΕΠΣΗ πέτυχε η Μινωική που επιβλήθηκε με 1-6 του Ρούβα στη Γέργερη.

Πάνω που τα πράγματα είχαν δυσκολέψει βαθμολογικά, με ομάδες χαμηλότερα της στη βαθμολογία να έχουν πλησιάσει, βάζοντας πίεση, την ώρα που η συσσωρευμένη κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορούσει να επηρεάσσει, η Μινωική έδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως είναι εδώ!

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού πήγε στη Γέργερη, στην δύσκολη έδρα του φορμαρισμένου Ρούβα και παρότι τρεις ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η μεγάλη προσπάθεια στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, με τεράστια καταπόνηση, πνευματική και σωματική, η Μινωική θύμισε πραγματικά… «Μπάρτσα»!

ADVERTISING

Ο σύλλογος από τη Φόρτετσα αγωνίστηκε με προσύλώση, αποφασιστικότητα και πάθος, πετυχαίνοντας μία τεράστα νίκη με 1-6, που πέρα από το τρίποντο και τη βαθμολογική ασφάλεια, δίνει μία πολύ αναγκαία ψυχολογική τόνωση. Πέρα από το σκορ, η εμφάνιση ήταν τέτοια, που κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να αισιοδοξούν για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς και όχι μόνο.

Η ποιότητα εξάλλου είναι δεδομένη πως υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο με την άφιξη του Γιάννη Χατζησεβαστού η Μινωική έχει αρχίσει και δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες, κοιτώντας μόνο ψηλά!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ