Ηρ. Καλαμιώτης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε, ούτε να χάσουμε τίποτα – Πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Ηρακλής Καλαμιώτης μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το ιστορικό παιχνίδι που θα δώσει η Χαραυγή με αντίπαλο τον ΠΑΝΟΜ το απόγευμς της Τετάρτης για τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός που με τα γκολ και τις ασίστ του έχει βοηθήσει τα μέγιστα τη Χαραυγή να κάνει μία εκπληκτική πορεία, έχοντας κερδίσει όλα τα φετινά ματς και στις δύο διοργανώσεις, αναφέρει πως ο ΠΑΝΟΜ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με έμπειρους πάικτες.

Ωστόσο τονίζει πως η Χαραυγή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς θα παίξει το ποδόσφαιρο της για να πάρει την πρόκριση. Μιλώντας για το πρωτάθλημα ο Ηρ. Καλαμιώτης είπε πως κατά 99% έχει ξεκαθαρίσει και πλέον άπαντες ανυπομονούν για την επίσημη «στέψη».

ADVERTISING

Συγκεκριμένα είπε: «Παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΝΟΜ, έχει μέσα έμπειρους παίκτες με παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Όσο για εμάς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, που είναι και ο στόχος της ομάδας μας.

Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε πράγματα με τον προπονητή μας για αυτό το ματς και για το πρωτάθλημα, που έχει έρθει πολύ κοντά.

Πιστεύω ότι κατά 99/100 έχει ξεκαθαρίσει. Μην κρυβόμαστε. Εάν πάρουμε και τη νίκη με το Αρκαλοχώρι μέσα στο γήπεδό μας, πιστεύω ότι από εκεί και πέρα θα ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή να το σηκώσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ