Β. Πλεσίτης: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, μπράβο στον ΑΟΤ» (vid)

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και το αποτέλεσμα έμεινε ο Βασίλης Πλεσίτης μετά το 0-0 με τον ΑΟΤ στο Τυμπάκι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «θέλαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, να δούμε πράγματα που τα δουλέψουμε στην προπόνηση, κατά πόσο μπορούμε να τα υλοποιήσουμε σε τέτοια παιχνίδια.

Το Τυμπάκι, μπήκε πιο δυνατά, εμείς δεν προσαρμοστήκαμε στις γηπεδικές συνθήκες και στον σχηματισμό του αντιπάλου, υπήρχαν στιγμές που πραγματικά κινδυνέψαμε. Στην επανάληψη, βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία στα μέγιστα και παρ’ ότι ο αντίπαλος είχε τη κατοχή, εμείς νομίζω είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

ADVERTISING

Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, πέραν κάποιων περιφερειακών σουτ και κάποιων στατικών φάσεων, ενώ προσπαθήσαμε στις αντεπιθέσεις να γίνουμε επικίνδυνοι, ίσως με περισσότερη ηρεμία να είχαμε καλύτερο τελείωμα.

Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, να επαναλάβω και να συγχαρώ τον ΑΟΤ για τη μέχρι τώρα πορεία του αλλά και για τη φιλοξενία. Πολλά μπράβο, για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει. Εμείς, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που αυξάνει την υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω ότι το τέλος του πρωταθλήματος θα βρει τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ