Σπουδαίο «διπλό» για τον Αγ. Δημήτριο στο Ατσαλένιο!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Άγιος Δημήτριος στην έδρα των Δειλινών επικρατώντας με 3-1 για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

10/03/2024 19:00
20η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν τη νίκη για δικούς τους λόγους και να συνεχίσουν να βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Άγιος Δημήτριος ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Παπαδάκη στο 15ο λεπτό ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά και έγραψε το 0-1.

Τα Δειλινά δεν άλλαξαν το πλάνο τους παρά το γκολ και καταφέραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 23′ με τον Χριστοφή να νικάει τον Γαλανάκη με κοντινό πλασέ κάνοντας το 1-1.

ADVERTISING

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Μάτσα να γράφει το 1-2.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Άγιο Δημήτριο, και στο 45′ κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων, με τον Μιχελακάκη να πλασάρει από κοντά κάνοντας το 1-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος, με τα Δειλινά να προσπαθούν να βρουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους ξανά έβαζε στο ματς, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν, ενώ από τον Άγιο Δημήτριο ήθελαν να κρατήσουν το σκορ πράγμα που κατάφεραν.

ADVERTISING

Το 1-3 δεν άλλαξε ως το φινάλε του παιχνιδιού και έτσι ο Άγιος Δημήτριος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που τον ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
77'
ΜΕΣΟΣ
86'
57'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
84'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ