Επιστροφή Κυπριανού στον ΟΦΗ!

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ γνωστοποίησε την επιστροφή του Ευθύμιου Κυπριανού στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Ευθύμης Κυπριανού είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A’, επαγγελματίας αθλητικός επιστήμονας και προπονητής φυσικής κατάστασης. Έχει εργαστεί στην Aspire Academy, στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, στην A.E. Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μάλιστα ο ίδιος επιστρέφει στον σύλλογο, αφού πέρυσι βρέθηκε στην ομάδα μόνο στην προετοιμασία στην Ολλανδία!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας εντάσσεται και ο Ευθύμιος Κυπριανού, ως Assistant και Head of Performance.

Eίναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A’, επαγγελματίας αθλητικός επιστήμονας και προπονητής φυσικής κατάστασης. Έχει εργαστεί στην Aspire Academy, στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, στην A.E. Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ADVERTISING

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο του Liverpool, John Moores. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Αθλητικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και του μεταπτυχιακού τίτλου Sports Coaching & Management από το Kingston University του Λονδίνου.

Συγγραφέας του βιβλίου «Εξισορρόπηση Φυσικού & Τακτικού Φορτίου στο Ποδόσφαιρο: Μια Ολιστική Προσέγγιση» που περιγράφει μια νέα προσέγγιση στη φυσική προετοιμασία για ποδοσφαιριστές. H ερευνητική του δράση επικεντρώνεται στον έλεγχο και τη διαχείριση του προπονητικού φορτίου των ποδοσφαιριστών σε σχέση με τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.