Κ. Μπουμάκης σε Ζαγοράκη: «Είμαι σίγουρος στο πρόσωπο σου θα βρούμε την στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη με αφορμή την υποψηφιότητα του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Μάλιστα στην ανάρτηση του εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για την κίνηση αυτή, τονίζοντας παράλληλα πως ο Ζαγοράκης θα είναι η ελπίδα για την στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Αγαπημένε φίλε μου Θοδωρή με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε πριν λίγο για την επίσημη πλέον ανακοίνωση σου στην υποψηφιότητα της προεδρίας της ΕΠΟ. Είμαι σίγουρος ότι την συγκεκριμένη στιγμή καταλληλότερος άνθρωπος από εσένα ήταν δύσκολο να βρεθεί. Έχοντας την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά νιώθω την ανάγκη να σου ευχηθώ και να σταθώ δίπλα σου και σε αυτόν σου τον αγώνα. Είμαι δε σίγουρος ότι στο πρόσωπο σου όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα βρούμε την ελπίδα και την στήριξη που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σου εύχομαι από καρδιάς".