Η… συγνώμη του Τσανάι σε ΟΦΙ και ΑΟΑΝ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νικόλας Τσανάι, ζήτησε συγνώμη τόσο από τον ΟΦ Ιεράπετρας, όσο και από τον ΑΟΑΝ για ενέργεια του μετά το τέλος του αγώνα της Λασιθιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του αγώνα, «ξέσπασε» στα αποδυτήρια όπως αναφέρουν μαρτυρίες, με τον ίδιο να ζητάει συγνώμη για την ενέργειά του.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει: «Θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη για την ενέργεια μου μετά το τέλος του αγώνα μας με τον Ερμή Ζωνιανών προς τον ΟΦΙ, ένα σωματείο το οποίο έχω υπηρετήσει και μάλιστα τη στιγμή που έχει γίνει το πρώτο και σημαντικό βήμα ΑΟΑΝ και ΟΦΙ, να κάνουν κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τόσο τις ίδιες όσο και το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο να αναβαθμιστεί.

ADVERTISING

Απολογούμαι προς τους διοικούντες του ΑΟΑΝ, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, καθώς όλοι είχαμε μια εξαιρετική φιλοξενία από τους ανθρώπους της Ιεράπετρας στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» και ένα μεμονωμένο περιστατικό από την πλευρά δεν πρέπει και δεν αξίζει να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις που πηγαίνουν να ξεκινήσουν ΑΟΑΝ και ΟΦΙ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ