Δίχως πρόβλημα η Θέρισσος, ανέβηκε στη 2η θέση

Η Θέρισσος πήρε άνετη νίκη με 5-0 επί της Δόξας Ηρακλείου στο ξεκίνημα του τρίτου γύρου της Β2 ΕΠΣΗ, ένα τρίποντο που της επέτρεψε να ανέβει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

10/03/2024 12:30
19η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η Θέρισσος αντιμετώπισε με απόλυτη σοβαρότητα το παιχνίδι και πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη που την ανέβασε πάνω από τους Κουνάβους και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τον πρωτοπόρο Μαραθώνα.

Η Δόξα είχε ανταγωνιστική είκονα στο πρώτο ημίχρονο, όμως η εμπειριά και η ποιότητα των γηπεδούχων μέτρησε για να γίνει το 1-0 στο 31′ με τον Μουλακάκη. Το γκολ της ημέρας, αν όχι της χρονιάς, σημειώθηκε στο 42ο λεπτό όταν ο Νίκος Κοκοσάλης έπιασε ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλάκα για να κάνει το 2-0.

Με τρία γρήγορα γκολ, σε διάστημα εννιά λεπτών στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Ο Κοκοσάλης σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47′, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Σκούρα να σκοράρει στο 53′. Ο Νίκος Κοκοσάλης σκόραρει και πάλι στο 56′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0, χαρίζοντας με ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, στον πατέρα του Νίκο, που είναι προπονητής στην ομάδα.

ADVERTISING

Η ομάδα του Μάνου Παπαδάκη είχε τις στιγμές της με Μασαούτη και Χρηστάκη, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φρέσκου. Στα τελευταία λεπτά η Δόξα είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ