Εντυπωσιακή νίκη των Νέων Ηροδότου μέσα στο Θραψανό

Μία εντυπωσιακή νίκη πανηγύρισαν οι Νέοι Ηροδότου που επιβλήθηκαν με 2-4 μέσα στην έδρα του Ηρακλή Νιπιδιτού των πολλών προβλημάτων απουσιών.

10/03/2024 12:00
19η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Με εκκωφαντικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι Ηροδότου οι οποίο πέρασαν εντυπωσιακά από την έδρα του Ηρακλή Νιπιδιτού. Οι ταλαντούχοι μπλε του Δημήτρη Τριβιζαδάκη έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Μιχελάκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπλεδάκη να σκοράρει μετά από ωραία μεταβίβαση του Σπάτα.

Από δημιουργός, ο Σπάτα μετατράπηκε στη συνέχεια σε εκτελεστής, σκοράροντας δύο φορές, με δύο ωραία τελείωματα στο 26′ και το 43′ για να σφραγίσει ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο μία πολύ μεγάλη νίκη για τους Νέους Ηροδότου.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού δεν μπόρεσε να δείξει το δυνατό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει δείχνοντας εμφανώς επηρεασμένος από τις 14 (!) απουσίες ποδοσφαιριστών που είχε να αντιμετωπίσει, για τραυματισμούς και άλλους λόγους.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά η ομάδα του Λευτέρη Παπαδάκη θέλησε να βγάλει αντίδραση στην επανάληψη και βρήκε γκολ με τον Μαυροφοράκη στο 56′ που έκανε το 1-4. Ο Ηρακλής δεν εγκατάλειψε την προσπάθεια και μπόρεσε να σκοράρει ακόμα ένα γκολ με τον Μαλαδάκη στο 87′ αλλά ήταν αργά για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
60'83'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
80'

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ