«Κατάθεση ψυχής» και μεγάλη νίκη για τον Πήγασο

Σε ένα παιχνίδι που ο Πήγασος κατέβηκε με πάρα πολλά προβλήματα, κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επικρατώντας με 3-2 του Δωριέα. Παράπονα από τη διαιτησία για τους φιλοξενούμενους.

09/03/2024 19:00
19η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Μία συναρπαστική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου» με τον Πήγασο να είναι ο τελικός νικητής. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Πότσι να κάνει το 1-0. Ο Δωριέας στη συνέχεια πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε απειλητικός. Αυτή την υπεροχή κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ στο 47′, όταν ο Ζωγραφάκης ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, δίνοντας θέαμα στην αναμέτρηση, καθώς αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Ο Σφακιωτάκης σκόραρε για το 2-1 στο 73′, αλλά η απάντηση του Δωριέα ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά μετά ο Παπαδαντωνάκης ισοφάρισε σε 2-2.

Το γκολ που τελικά διαμόρφωσε το σκορ της αναμέτρησης ήρθε στο 83ο λεπτό για τον Πήγασο με τον Κουτεντάκη, σε ένα ματς που παρότι η ομάδα της Εμπάρου είχε μόλις 11 διαθέσιμους παίκτες πήρε τη νίκη.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του αγώνα ο Δωριέας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νερολαδάκη, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να κάνουν λόγο για αδικαιολόγητη απόφαση, ενώ είχαν γενικά αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ