«Ξέσπασε» στο δεύτερο ημίχρονο η Γαρίπα!

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Γαρίπα κόντρα στα Κανάρια με 6-1 για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι.

09/03/2024 19:00
20η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν όρεξη να ψάξουν το γκολ, καθώς ήθελαν το τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Γαρίπα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 15′ με τον Μπλεμένο να κάνει το 1-0.

Τα Κανάρια έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Βγόντζα να γράφει το 1-1 στο 31ο λεπτό, όπου ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με την Γαρίπα να βρίσκει γκολ που την έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ στο 56ο λεπτό με τον Μπλεμένο και πάλι να νικάει τον Σταματάκη κάνοντας το 2-1. Μάλιστα στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για επιθετικό φάουλ.

ADVERTISING

Από εκεί και μετά η Γαρίπα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Χρήστο Κασαπάκη να γράφει το 3-1 για να έρθει ο Καστρινάκης στο 72′ να σημειώνει το 4-1.

Η ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη σκόραρε και πέμπτο τέρμα με τον Χρήστο Κασαπάκη να γράφει το 5-1. Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Σεραφειμίδης στο 90′ με πλασέ γράφοντας το 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
60'
80'
80'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
65'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
77'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ