Να περάσει στην… αντεπίθεση

Η Κυριακή, 7 Μαρτίου του 2021, θα μείνει στην ιστορία για τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς σημείωσε την πρώτη του νίκη στην ιστορία του, στην Β κατηγορία, επικρατώντας με 2-3 της ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει χρόνο για… πανηγύρια, κάτι που το ξέρουν πολύ καλά όλοι στην ομάδα.

«Ψυχωμένος» ΟΦΙ «άλωσε» την Άρτα

Η ομάδα της Ιεράπετρας επικράτησε με 2-3 της ΑΕ Καραϊσκάκης, σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα το ξεχάσει κάποιος, όχι μόνο για την ιστορική νίκη, αλλά και για τα απίστευτα τέρμα που σημείωσαν ο Κούστα και ο Χιντζίδης, τα οποία θα «μνημονεύουμε» για καιρό.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε στο τέλος να πετύχει τη νίκη την οποία έψαχνε εδώ και πολύ καιρό και χρειάστηκε να γίνουν αρκετές αλλαγές, τόσο στον πάγκο, όσο και μέσα στο γήπεδο. Αν δεν ερχόταν η νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, όλοι στην ομάδα θα ήξεραν πως οι πιθανότητες θα έπεφταν και άλλο για παραμονή.

Πλέον με αυτό το μεγάλο τρίποντο, η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της με χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζει πως έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει το στόχο της. Είναι δεδομένο πως η ψυχολογία ανέβηκε σε όλη την ομάδα και οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να «πατήσουν» σε αυτή τη νίκη, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες που θα τους δώσουν την παραμονή στην Super League 2.

Το έργο είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις, όμως δείχνουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να τα καταφέρουν.