Ο «Πέρο» έδωσε το τρίποντο στις Ασίτες!

Στις νίκες επέστρεψαν οι Ασίτες οι οποίες κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κεραυνού επικρατώντας με 1-0 για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

09/03/2024 17:00
20η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Περογαμβράκης Μιχαήλ ΓΚΟΛ 25'    
Παρασύρης Ευάγγελος KOKKINH 80'    

ADVERTISING

Στις αρχές του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι Ασίτες ανέβαζαν την απόδοση τους και προσπαθούσαν να χτυπήσουν τον Κεραυνό που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τα «Λιοντάρια» ήρθε στο τετ α τετ του Ρουμπάκη, ο οποίος αστόχησε. Στο 25ο λεπτό οι Ασίτες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Περογαμβράκη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 1-0.

ADVERTISING

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως η προσπάθεια του Τριανταφύλλου σταμάτησε στο δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι Ασίτες να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη οι Ασίτες έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 60’ για το 2-0, όμως ξανά η προσπάθεια με το κεφάλι από τον Τριανταφύλλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Κεραυνός που ταλαιπωρήθηκε από απουσίες προσπαθούσε να βγει στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πετύχει κάτι σπουδαίο.

ADVERTISING

Στο 73’ ο Σφακιανάκης έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με το 1-0 να παραμένει. Στο 75’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Παρασύρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να μείνουν οι Ασίτες με 10 παίκτες.

Παρότι τα «Λιοντάρια» αγχώθηκαν στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τους ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ