Έ«Χ»ασαν και οι δύο!

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Ερμή Ζωνιανών για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

09/03/2024 15:00
26η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    85' KOKKINH Κωστάκης Ζαχαρίας

ADVERTISING

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ ο Πήλιος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Στο 14’ ήρθε η σειρά του Καρλίτος να απειλήσει, όμως το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Ερμής Ζωνιανών ήταν αυτός που απείλησε με συρτό σουτ του Μπαμπουλάκη, όμως ο Γιαγκιόζης ήταν εκεί και μπλόκαρε.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τις δυνατές μονομαχίες να μην επιτρέπουν στις δύο ομάδες να φτιάξουν φάσεις με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στο δεύτερο μέρος τόσο ο ΑΟΑΝ όσο και ο Ερμής Ζωνιανών είχαν το μυαλό τους στην άμυνα με αποτέλεσμα η πρώτη καλή φάση να έρθει στο 64’ με τον Σένκα να κάνει σέντρα-σουτ και τον Δερμιτζάκη να διώχνει με δυσκολία.

Στο 85ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Κωστάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφήνοντας τον Ερμή Ζωνιανών με παίκτη λιγότερο.

Το σκορ παρόλα αυτά δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

ADVERTISING

ΑΟΑΝ
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
66'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
77'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ